JFBConnect not enabled. Please enable.

Informatie

 • Praktische informatie

  Het festival terrein is vanaf 14:00 geopend, de DJ verzorgt dan de muziek. De eerste band begint rond 15.00. We eindigen naar verwachting omstreeks 0:00. 

  Er zijn diverse soorten eten en drinken te verkrijgen op het festivalterrein.

  Geen eigen consumpties toegestaan.

  De dress-code is uiteraard Flower Power, maar is niet verplicht.

 • Over het Festival

  Stichting The Challenge organiseeert op zaterdag 4 september 2021 een spetterend muziek festival bij de Berkenplas op Schiermonnikoog. Centraal op dit festival staat de muziek uit 1969 en dan met name de muziek van het legendarische Woodstock Festival wat werd gehouden van 15-18 Augustus 1969.

  Het jaar 1969 stond in het teken van een groot aantal maatschappelijke ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld de oorlog in Vietnam, Flower Power, de Sexuele Revolutie, de landing van Apollo 11 op de maan en bij ons in Nederland het studenten protest (met o.a. de bezetting van het Maagdenhuis), de Provo’s, Dolle Mina’s  en het verblijf van John Lennon en Yoko Ono in het Amsterdam Hilton hotel.  

  Deze ontwikkelingen waren dankbare inspiratie bronnen voor diverse muzikanten uit diverse muziekstromen. Het Woodstock Festival was dan ook een logische uitlaatklep voor hen.

 • Corona en Woodstock

  Festivals zijn op dit moment weer mogelijk, dat is natuurlijk goed nieuws! De overheid heeft echter weleen aantal regels ingesteld waar ook Woodstock Schier zich aan moet houden.

  De belangrijkste is dat je toegang krijgt op basis van:

  • Een negatieve coronatest;
  • Een vaccinatiebewijs;
  • Als je in het afgelopen halfjaar corona hebt gehad;
  • Kinderen onder de 13 hoeven geen testbewijs te overhandigen.

  Zelftests zijn niet geldig.

  LET OP!!! De test mag maximaal 24 uur oud zijn. Testen voor toegang is alléén mogelijk aan vaste wal. Plan dus goed hoe laat je wordt getest én hoe laat je op het festivalterrein aanwezig bent. Zonder geldig testbewijs kunnen we je niet toelaten tot het terrein.

  De organisatie zal de CoronaCheckapp in combinatie met een geldig legitimatiebewijs (ID-kaart of rijbewijs) inzetten om dit te controleren.

  Meer informatie vind je op www.coronacheck.nl

  Heb je geen smartphone? Dan kun je via de website www.coronacheck.nl een bestand aanmaken en printen. Ook dat is een geldig toegangsbewijs.